Nordic Workshop on Mathematics

In 2006 IEEE Norway section arranged a workshop on Engineering Mathematics. The workshop was intended for persons involved in teaching engineer students. Presentations where held by persons both from universities and companies.

The opening speech was given by the Abel prize 2006 winner Lennart Carleson

Pictures from the workshop can be found here.

Presentations:

Åpningsforedrag v/ Hugo Parr
Matematikken: svært vakker og svært nyttig

Trond Clausen, Høgskolen i Telemark
Er ingeniørmatematikk virkelig et redskap for ingeniøren?

Rolf Cato Imstøl, Høgskolen i Bergen
Matematikk versus matematiske metoder

Helge E. Mordt, Prediktor og Høgskolen i Østfold
Matematikk og reguleringsteknikk

Sverre Gotaas, Statkraft
Energi og Matematikk

Terje Wahl, Norsk Romsenter
Romteknologi og matematikk før og nå

Rolf Cato Imstøl, Høgskolen i Bergen
Praktisk Undervisning i matematikk/EDB/dynamikk ved Institutt for maskin og marin teknikk ved Høgskolen i Bergen

2 thoughts on “Nordic Workshop on Mathematics

  1. Nei du kan ikke klage. Ne5 er du kommet opp i en annen liga… og jeg.. ja jeg har nesetn mistet gnisten. Godt e5 tenke pe5 at du er se5 ivrig og at du blir belf8nnet for det. En vakker dag er jeg nok tilbake pe5 banen jeg ogse5. Jeg kan jo starte med e5 ta meg en bytur kanskje. Der finner jo du mange fine motiv. God fredagskveld f8nskes deg 🙂

  2. One of the amazing tnihgs about you, Rune, is your ability to keep coming up with so many unusual and visual places and tnihgs to photograph!! This is a wonderful example of what I mean. I know you were glad to get 4th place, but I can’t imagine number 1 being any better.

Comments are closed.